rebarborovy-kolac_1.jpg

Rebarborový koláč se skořicí

Oloupanou rebarboru nakrájíme na malé kostky a posypeme cukrem. Z mouky, cukru, hery, mléka, prášku do pečiva vypracujeme těsto, které dáme do vymazané formy. Na těsto nasypeme kostky rebarbory a pečeme dozlatova ve středně vyhřáté troubě. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

5 komentářů

    b
    bobina1

    Rebarborový koláč jsem ještě nejedla.

    l
    ladouch

    Já ho dělám z kynutého těsta, a je výborný, tento vyzkouším.

    j
    jankac

    Chutný a osviežujúci koláč.

    Stanislava Nováková

    Rebarborový koláč dělám a je moc dobrý.

    b
    Božena Brázdilová

    Ještě jsem jej nikdy nedělala a ani nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist