Ražniči z trouby se žampióny a paprikou

Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Ražniči občas dělám i v troubě, ale podlít ho vodou mě nenapadlo. Určitě je to dietnější.

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborný recept, ražničí mám moc ráda.

    d
    Daniela76

    Je skvělé,není mastné a netopí se ve spoustě oleji.

    x
    xxkouckaxx

    to by mohla být dobrota – vyhnout se tučnému smažení a ještě si pochutnat , to se mi líbí

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist