Ražniči z trouby se žampióny a paprikou
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Sladkokyselá polévka s kuřecím masem
2 hodiny středně těžké
Výborný kuřecí guláš se smetanou
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
Kuřecí salát s roketou a fenyklem
2 hodiny středně těžké
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Ražniči občas dělám i v troubě, ale podlít ho vodou mě nenapadlo. Určitě je to dietnější.
Opravdu výborný recept, ražničí mám moc ráda.
Je skvělé,není mastné a netopí se ve spoustě oleji.
to by mohla být dobrota – vyhnout se tučnému smažení a ještě si pochutnat , to se mi líbí