rajska-omacka.jpg

Rajská omáčka se špikovaným hovězím masem

Maso orestujeme ze všech stran na jemně nastrouhané cibulce a opečeme. Dáme si ho stranou a do výpeku přihodíme na kostičky nakrájený špek. Když je špek narůžovělý, přidáme kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, celer). Pokud nechceme omáčku pasírovat, tak nedáme. U rajské to není...

Diskuze

3 komentáře

    s
    Stanislav Brázdil

    Rajskou mám rád i s plněnými paprikami.

    j
    jankac

    Ja to pripravujem inak.

    s
    Stanislav Brázdil

    Rajská omáčka se špikovaným hovězím masem -tu mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist