rafaello.jpg

Rafaello kuličky

Do vychladlého rozpuštěného tuku vmícháme vanilkový i moučkový cukr, sušené mléko a vodu. Vypracujeme hladkou hmotu, ze které tvoříme mokrýma rukama malé kuličky. Do každé vmáčkneme mandli a nakonec ji obalíme v kokosu. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

5 komentářů

    l
    lidka2

    Dělám každý rok a je to super nepečené cukroví 🙂

    l
    ladouch

    Také je dělám takto a jsou supéér.

    k
    krockovapavla

    Rafaello mám strašně moc ráda, dělávám ho úplně každý rok.

    l
    lucik21

    rafaello dělám každý rok a vždycky se povede a rychle se sní

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist