Pstruzi na smetaně

pstruzi-na-smetane-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

pstruh
4 ks
máslo
40 g
bílé víno
100 ml
bobkový list
1-2 ks
sladká smetana
200 ml
sůl, mletý bílý pepř
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Očištěné pstruhy osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Vložíme je na teflonovou pánev s rozehřátým máslem a po obou stranách opečeme. Ryby podlijeme vínem, přidáme bobkový list a dusíme asi 8 minut. Nakonec zalijeme smetanou a dodusíme. Na talíři obložíme pstruhy na kolečka nakrájeným citronem. Podáváme s vařenými brambory.

Tip: pro doplnění chuti (a ještě větší efekt) můžeme pokrm posypat pokrájenými bylinkami.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist