pstruzi-na-smetane-352x198.jpg

Pstruzi na smetaně

Očištěné pstruhy osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Vložíme je na teflonovou pánev s rozehřátým máslem a po obou stranách opečeme. Ryby podlijeme vínem, přidáme bobkový list a dusíme asi 8 minut. Nakonec zalijeme smetanou a dodusíme. Na talíři obložíme pstruhy na kolečka nakrájeným citronem....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist