pstruh-ve-slaninovem-kabatku.jpg

Pstruh ve slaninovém kabátku se smetanou

Vykuchané a očištěné pstruhy uvnitř i zvenku posolte, zabalte do plátků slaniny a vložte do olejem vytřené pečící nádoby. Dejte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte asi 15 minut. Zakysanou smetanu rozmíchejte se solí, pepřem, chilli, paprikou a cukrem, nalijte na ryby a ještě...

Diskuze

3 komentáře

    nova2

    Pstruh ve slaninovém kabátku může být výborný,ale bez té smetany…ta mě k rybě nesedí.

    b
    bobina1

    Pstruh ve slaninovém kabátku se smetanou – tak ten zrovna nemusím.

    j
    jankac

    Pstruh ve slaninovém kabátku se smetanou ma nezaujal, len keby mi ho niekto pripravil a naporcoval na tanier, ale bez hlavy.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist