pstruh-v-porkovem-kabatku-352x198.jpg

Pstruh v pórkovém kabátku

Mraženou zeleninu dejte do misky, zalijte ji studenou vodou, aby byla ponořená a nechte ji rozmrznout. Ze pstruhů seřízněte filety (řežte ostrým nožem od hlavy podél páteře směrem k ocasu, pak otočte a seřízněte i druhou stranu) a zbavte je kůže. Maso osolte, opepřete...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist