Pstruh na másle s petrželkou
1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla. 2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj olej (nemisí být), položíme naplněného pstruha a zabalíme, tak, aby spoje byly směrem nahoru, vznikne nám...
Dnes jsme doma dělali, a moc se povedl, pouze se mu moc nechtělo pryč z alobalu.Příprava je jednoduchá (zvládne to i naprostý začátečník) a rychlá, a kuchař/ka jistě ocení, že v troubě se o něj už vůbec nemusí starat a může si mezitím připravit přílohu či uklidit kuchyň. Chutnal výborně a prý nám doma nahradí vánočního kapříka! PS: Aby se vyplatilo zapínat troubu, je dobré dělat alespoň 5 ks najednou, krásně se vejdou.
Miluju ryby a pstruhy obzvlášť. Na pstruha ještě přidávám stroužek prolisovaného česneku.
Zaráží mne doba přípravy,40 minut v troubě a ještě dalších 10 min.dopečení….?Ryba snad ani tolik času nepotřebuje? Jinak určitě O.K.
Pečený pstruh na másla má rád manžel.
v jednoduchosti je krása a chuť. Tohle také občas děláme a vždycky to má úspěch!
Je výborný tenhle recept je jednouchý.A chutný.
takehoto pstruha by som si dala.musim vyskusat
Ryba zapečená v alobalu- to je celkem jednoduchá příprava a výsledek je chutný
Pstruh je výborný, tohle je fajn jednoduchý recept
Pstruha mam nejradeji, delavam, bezva recept.