Pstruh na másle s petrželkou

1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla. 2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj olej (nemisí být), položíme naplněného pstruha a zabalíme, tak, aby spoje byly směrem nahoru, vznikne nám...

Diskuze

10 komentářů

    Růža

    Dnes jsme doma dělali, a moc se povedl, pouze se mu moc nechtělo pryč z alobalu.Příprava je jednoduchá (zvládne to i naprostý začátečník) a rychlá, a kuchař/ka jistě ocení, že v troubě se o něj už vůbec nemusí starat a může si mezitím připravit přílohu či uklidit kuchyň. Chutnal výborně a prý nám doma nahradí vánočního kapříka! PS: Aby se vyplatilo zapínat troubu, je dobré dělat alespoň 5 ks najednou, krásně se vejdou.

    g
    glady

    Miluju ryby a pstruhy obzvlášť. Na pstruha ještě přidávám stroužek prolisovaného česneku.

    e
    evik56

    Zaráží mne doba přípravy,40 minut v troubě a ještě dalších 10 min.dopečení….?Ryba snad ani tolik času nepotřebuje? Jinak určitě O.K.

    p
    pradlanka

    Pečený pstruh na másla má rád manžel.

    v
    vendy81

    v jednoduchosti je krása a chuť. Tohle také občas děláme a vždycky to má úspěch!

    s
    sonak

    Je výborný tenhle recept je jednouchý.A chutný.

    s
    sasenka1

    takehoto pstruha by som si dala.musim vyskusat

    c
    cadouas

    Ryba zapečená v alobalu- to je celkem jednoduchá příprava a výsledek je chutný

    k
    Karunka

    Pstruh je výborný, tohle je fajn jednoduchý recept

    j
    josef7777

    Pstruha mam nejradeji, delavam, bezva recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist