creme.jpg
Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé - Jette Sander
 
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.
 
Vydává nakladatelství Ikar

. Zdroj: archiv redakce

4 / 34
Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé - Jette Sander
 
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.
 
Vydává nakladatelství Ikar

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist