Provensálské kuře

Strouhanou mrkev, celer a petržel (podle chuti) dáme na dno pekáčku, přidáme olej a zalijeme hrnkem vody. Na směs zeleniny poklademe naporcované, osolené, opepřené a očesnekované kousky kuřete (výborná jsou i kuřecí stehýnka). Přidáme 2 rajské protlaky a 1 celý malý ostrý kečup. Posypeme...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Provensálské kuře – tahle vůně je dost specifická , moc ji nemusíme !

    k
    krockovapavla

    Vynikají a jednoduchý recept na výborné kuře.

    s
    stepanecka

    Nic pro mě. Moc dvakrát zrovna nezbožňuji cizí kuchyni.

    k
    karkulkaa

    po provensálsku to može byt dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist