Provensálské brambory s rajčaty a smetanou
Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. V míse je smíchejte s jemně nakrájenou cibulí a provensálským kořením. V hlubší pánvi zahřejte olej a směs na něm osmahněte. Když jsou brambory osmažené, zalijte je malým šálkem vody a zvolna duste cca 10 minut, dokud nejsou skoro měkké....
tento recept jsem vyzkoušela a je to voňavá pochoutky, která chutnala celé rodině
Provensálské brambory s rajčaty a smetanou dobrý letní oběd.
Provensálské brambory jsem už jedla,ale sama jsem je ještě nikdy nedělala. Vyzkouším.
Provensálské brambory s rajčaty a smetanou vypadají dobře.
Provensálské brambory s rajčaty a smetanou určitě vyzkouším
Provensálské brambory s rajčaty a smetanou ty by mě jistě chutnaly.