provensalska-kralici-stehna-352x198.jpg

Provensálská králičí stehna s olivami

V hrnci s rozehřátým olejem zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme očištěné, osolené a opepřené maso, které opečeme ze všech stran dozlatova. Pak maso poprášíme moukou a za stálého míchání necháme zapražit. Maso podlijeme vývarem a rozmíchaným protlakem. Přidáme bílé víno, bylinky a pod poklicí...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist