Pražená semínka
Troubu předehřejeme na 180°C. Semena opláchneme, aby se odstranily blány. Všechny ingredience dobře spojíme v míse a rozprostřeme v jedné vrstvě na plech s vyšším okrajem. Pražíme asi 20 minut. Poté protřepeme a dopražíme, až jsou semena křehká. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...
Poprvé jsem „ochucená“ semínka jedla někdy po revoluci. Je to moc dobré a netušila jsem, že se dají takhle připravit doma – vlastně jsem to nezkoušela.
Dýňová semínka jíme nahusto, tak bych mohla recept vyzkoušet pro změnu.
zdravé a dobrá chroupání, super
dyňová semínka jíme tak jak jsou – přírodní.
Jsem všemi deseti pro zdravou stravu a tento recept mě hodně láká:)
vyzkouším, dýňová semínka jsou zdravé
tak jádra na tento způsob jsem ještě neochutnala