dy-ova-seminka.jpg

Pražená semínka

Troubu předehřejeme na 180°C. Semena opláchneme, aby se odstranily blány. Všechny ingredience dobře spojíme v míse a rozprostřeme v jedné vrstvě na plech s vyšším okrajem. Pražíme asi 20 minut. Poté protřepeme a dopražíme, až jsou semena křehká. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...

Diskuze

9 komentářů

    l
    lidka2

    Poprvé jsem „ochucená“ semínka jedla někdy po revoluci. Je to moc dobré a netušila jsem, že se dají takhle připravit doma – vlastně jsem to nezkoušela.

    e
    Elisa19

    Dýňová semínka jíme nahusto, tak bych mohla recept vyzkoušet pro změnu.

    m
    martinnatr

    zdravé a dobrá chroupání, super

    b
    Bobina1

    dyňová semínka jíme tak jak jsou – přírodní.

    k
    krockovapavla

    Jsem všemi deseti pro zdravou stravu a tento recept mě hodně láká:)

    h
    helenadon

    vyzkouším, dýňová semínka jsou zdravé

    l
    lucik21

    tak jádra na tento způsob jsem ještě neochutnala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist