halusky.jpg

Pravé domácí halušky z tvarohu se slaninou

Z nastrouhaných brambor vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme vejce, sůl a mouku a promícháme. Pokud je těsto řídké, přidáme ještě trochu mouky. Z připraveného těsta tvoříme do vařící vody lžičkou halušky a necháme vařit asi 10 minut. Uvařené halušky scedíme, propláchneme studenou vodou a promícháme...

Diskuze

7 komentářů

    l
    lidka2

    Hlavně pravé jsou s bryndzou a ne tvarohem. Jinak doba vaření 10 minut je podle mě moc dlouhá.

    l
    lidka2

    Brynzové halušky máme všichni moc rádi – nejlepší jsou s pravou oravskou slaninkou!

    j
    jankac

    Halušky teraz robievam najčastejšie s bryndzou

    l
    ladouch

    Halušky máme rádi i se zelím a masem.

    l
    lucik21

    Halušky mám ráda, ale dávám si je občas

    b
    Bobina1

    Halušky jsou moc dobré.

    g
    glady

    halušky miluju, ale nejraději je mám s brynzou…..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist