Pradědovo tajemství

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty. Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát. Na...

Diskuze

5 komentářů

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    kombinace vepřového masíčka, leča a česneku vypadá zatraceně dobře

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý a skutečně výborný název…

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle by se určitě moc líbilo našemu tátovi – bezvadná večeře !

    j
    jijina

    podobný recept znám a dělám z kuřecím masem, máme raději než vepřové

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist