povidla-ze-svestek.jpg

Povidla ze švestek bez míchání

Zralé i přezrálé vypeckované švestky dáme do širokého kastrolu, zasypeme krystalovým cukrem, přelijeme octem, ale nemícháme, pod pokličkou necháme do druhého dne stát v chladné místnosti. Druhý den švestky přivedeme k varu, pod pokličkou vaříme 1 hodinu prudším varem, pak teplotu snížíme...

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Povidla ze švestek bez míchání som ešte nevarila.

    l
    lucik21

    Povidla ze švestek dělávám podobně

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist