Povidla ze švestek bez míchání
Zralé i přezrálé vypeckované švestky dáme do širokého kastrolu, zasypeme krystalovým cukrem, přelijeme octem, ale nemícháme. Pod pokličkou necháme do druhého dne stát v chladné místnosti. Druhý den švestky přivedeme k varu, pod pokličkou vaříme 1 hodinu prudším varem, pak teplotu snížíme...
Vyzkousela jsem. Vyborne
Povidla ze švestek bez míchání vypadá to jednoduše bez míchání, ale musela bych ty švestky mít
taky vaříme
Povidla bez míchání už jsem vařila , když jsem měla zahrádku. Nyní je vaří moje mamka a jsou výborná.
Nemáme švestky a kupovat v obchodě se nevyplatí.
Povidla ze švestek bez míchání, sa ale musia miešať, veď by prihoreli.
Povidla ze švestek bez míchání vypadají dobře
Povidla ze švestek bez míchání jsou dobrá.
Škoda, že nemáme švestky. V obchodě stojí kilo 23, 90 a to je dost.
Povidla ze švestek bez míchání- dobrý recept.