povidla-ze-svestek_1.jpg

Povidla ze švestek bez míchání

Zralé i přezrálé vypeckované švestky dáme do širokého kastrolu, zasypeme krystalovým cukrem, přelijeme octem, ale nemícháme. Pod pokličkou necháme do druhého dne stát v chladné místnosti. Druhý den švestky přivedeme k varu, pod pokličkou vaříme 1 hodinu prudším varem, pak teplotu snížíme...

Diskuze

10 komentářů

    z
    zdenka033

    Vyzkousela jsem. Vyborne

    s
    sumka55

    Povidla ze švestek bez míchání vypadá to jednoduše bez míchání, ale musela bych ty švestky mít

    k
    kajinek

    taky vaříme

    k
    kajinek

    Povidla bez míchání už jsem vařila , když jsem měla zahrádku. Nyní je vaří moje mamka a jsou výborná.

    s
    stana1

    Nemáme švestky a kupovat v obchodě se nevyplatí.

    j
    jankac

    Povidla ze švestek bez míchání, sa ale musia miešať, veď by prihoreli.

    l
    lucik21

    Povidla ze švestek bez míchání vypadají dobře

    b
    Bobina1

    Povidla ze švestek bez míchání jsou dobrá.

    s
    Stendy

    Škoda, že nemáme švestky. V obchodě stojí kilo 23, 90 a to je dost.

    s
    Stendy

    Povidla ze švestek bez míchání- dobrý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist