povidla-z-tresni.jpg

Povidla z třešní s rumem a skořicí

Omyté, okapané třešně vypeckujeme, dáme do velkého hrnce, podlijeme 1,5 l vody a vaříme asi 1,5 hodiny, až budou rozvařené. Necháme vychladnout a odležet do druhého dne. Druhý den k třešním přidáme skořici a sáček vanilkového cukru a znovu vaříme asi 1,5 hodiny. V této fázi...

Diskuze

5 komentářů

    l
    lidka2

    Povidla z třešní neznám, jen marmeládu a tu mám ráda. Takže i tohle by mi chutnalo.

    l
    lucik21

    Povidla z třešní jsem ještě neměla

    s
    stana1

    Povidla z třešní – nechtěl bych ty třešně vypeckovávat ručně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist