jablkova-povidla.jpg

Povidla z jablek

Cukr rozpustíme na karamel, zalijeme vodou a rumem a necháme rozvařit. Pak přidáme rozinky a oloupaná a nadrobno nakrájená jablka a cca 20 minut podusíme až se voda vyvaří. Necháme vychladnout.

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Povidla z jablek jsem ještě nezkoušela

    v
    viki11

    Povidla z jablek jsou výborná. Při nabytečné úrodě mohu jen doporučit. V zimě přijdou vhod.

    b
    Bobina1

    Povidla z jablek jsou moc dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist