Portský krém s želatinou a mandlemi

Želatinu namočíme do vody. Necháme ji nabobtnat a pak ji vymačkáme a na malém plameni rozpustíme. Z dobře omytého citronu nejprve ostrouháme kůru a poté vymačkáme i šťávu. Žloutky, oba druhy cukru a citronovou kůru vyšleháme do tuhé pěny. Vmícháme citronovou šťávu, víno a mírně vychladlou...

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Něco sladkého a zároveň s alkoholem – to by bylo něco pro našeho tatínka !

    x
    xxkouckaxx

    může to být moc dobré , ale želatina u nás moc oblíbená není

    j
    jijina

    Portský krém neznán, ale může to být dobré.

    l
    liddduska

    Tu chuť si vůbec nedokážu představit. Asi mi nezbývá nic jiného, než recept vyzkoušet

    h
    hoooli

    zní to lahodně;)

    v
    Verka

    zní to dost dobře

    x
    xxkouckaxx

    velmi lákavé

    1
    11789

    To může být dobré,velmi zajímavý recept.

    p
    puntik

    může být dobré,portské mám ráda :-))

    c
    chiappa

    zkusím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist