Pórková polévka s masovými knedlíčky

Suroviny

krkovice
400 g
střední pórek
1 ks
vejce
1 ks
skleněné čínské nudle
česnekový olej
zázvoru
2 PL
bujónu nebo vývar
1 kostka
sůl, bílý pepř

Postup přípravy:

Krkovici umeleme, ochutíme solí, pepřem a zázvorem. Přidáme vejce, promísíme a vypracujeme masové kuličky, které vložíme spolu s kostkou bujónu do cca 2 litrů vroucí vody. Jakmile knedlíčky vyplavou, přidáme pokrájený pórek a vaříme do zkřehnutí. Dochutíme lžící česnekového oleje a asi 3 minuty před dokončením vsypeme čínské skleněné nudle. Promícháme a podáváme horké.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist