Pórková polévka s masovými knedlíčky

Suroviny

krkovice
400 g
střední pórek
1 ks
vejce
1 ks
skleněné čínské nudle
česnekový olej
zázvoru
2 PL
bujónu nebo vývar
1 kostka
sůl, bílý pepř

Postup přípravy:

Krkovici umeleme, ochutíme solí, pepřem a zázvorem. Přidáme vejce, promísíme a vypracujeme masové kuličky, které vložíme spolu s kostkou bujónu do cca 2 litrů vroucí vody. Jakmile knedlíčky vyplavou, přidáme pokrájený pórek a vaříme do zkřehnutí. Dochutíme lžící česnekového oleje a asi 3 minuty před dokončením vsypeme čínské skleněné nudle. Promícháme a podáváme horké.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist