Pomazánka z lučiny a černých oliv
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe na čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji...
Pomazánka z lučiny a černých oliv by mi určite chutila.
z lučiny – je skvělá jen mi nechutnají ty černé olivy…
a letně 🙂 S celozrnnou bagetkou to musí být opravdu delikatesa, vyzkouším!
super – jen ty olivy bych tam nemusela. Lučina je moje oblíbená…
zajimavě kombinovaná pomazánka
Pomazánka z lučiny a černých oliv – samotné olivy mi nechutnají , zajímalo by mně jak chutnají v pomazánce !
U nás nikdo olivy nemá rád, takže s touto pomazánkou nepochodím.
Tato pomazánka je výborná ale ráda bych tam měla zelené olivy.