Pomazánka z lučiny a černých oliv

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe na čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Pomazánka z lučiny a černých oliv by mi určite chutila.

    a
    aknela11

    z lučiny – je skvělá jen mi nechutnají ty černé olivy…

    c
    cestinka

    a letně 🙂 S celozrnnou bagetkou to musí být opravdu delikatesa, vyzkouším!

    a
    aknela11

    super – jen ty olivy bych tam nemusela. Lučina je moje oblíbená…

    h
    helenadon

    zajimavě kombinovaná pomazánka

    x
    xxkouckaxx

    Pomazánka z lučiny a černých oliv – samotné olivy mi nechutnají , zajímalo by mně jak chutnají v pomazánce !

    l
    ladouch

    U nás nikdo olivy nemá rád, takže s touto pomazánkou nepochodím.

    k
    krockovapavla

    Tato pomazánka je výborná ale ráda bych tam měla zelené olivy.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist