Pomazánka se salámem, vejci a sýrem

Salám, cibuli, okurky a vejce umeleme na masovém strojku, přidáme tvrdý sýr nastrouhaný na nejmenších okách struhadla, majonézu, nadrobno nasekanou zelenou cibulku, nebo nat petržele. Vše promícháme, dáme uležet do lednice asi na 2hodiny a podáváme s pečivem, nebo mažeme na chlebíčky...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Oblíbená pomazánka je stará dobrá klasika.

    x
    xxkouckaxx

    je prostě skvělá – tak tomu věřím , je tam samá dobrota !

    p
    petronela18

    Tento receptík vyzerá úžasne, mala by som ho vyskúšat aj ja a už sa neviem dočkat výsledku

    a
    adka123

    hned by som si dala,musim odlozit recept a vyskusat

    v
    viwi

    takovouhle pomazánku děláme taky často a máme jí rádi

    d
    doublefantasy

    děláme doma, jenom přidáváme vařené brambory a nedáváme sýr..nakonec je to skoro jako bramborový salát 😀

    b
    brontik

    nějakou podobnou dělávám je dobrá

    i
    inakub

    Kdysi jsem ji dělala ze zbytku masa, nyní taky používám salám. Pomazanka je chutově výborná, dělám ji trochu ostřejší.

    l
    liddduska

    To musí být dobrota. Určitě se hodí i na jednohubky nebo na chlebíčky na oslavu

    m
    miklis

    je zajímavá, takovou jsem ještě nejedla, budu muset vyzkoušet :-)))

    a
    aduja

    Pomazánky dělám často,hlavně,když mám různé zbytky v kuchyni a nevím ,jak bych je zužitkovala,tak tvořím pomazánky různých chutí,protože vyhazovat zbytky nemůžu,tak jsou pomazánky

    a
    aknela11

    máme rádi celá rodina – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist