Pomazánka se salámem, vejci a sýrem
Salám, cibuli, okurky a vejce umeleme na masovém strojku, přidáme tvrdý sýr nastrouhaný na nejmenších okách struhadla, majonézu, nadrobno nasekanou zelenou cibulku, nebo nat petržele. Vše promícháme, dáme uležet do lednice asi na 2hodiny a podáváme s pečivem, nebo mažeme na chlebíčky...
Oblíbená pomazánka je stará dobrá klasika.
je prostě skvělá – tak tomu věřím , je tam samá dobrota !
Tento receptík vyzerá úžasne, mala by som ho vyskúšat aj ja a už sa neviem dočkat výsledku
hned by som si dala,musim odlozit recept a vyskusat
takovouhle pomazánku děláme taky často a máme jí rádi
děláme doma, jenom přidáváme vařené brambory a nedáváme sýr..nakonec je to skoro jako bramborový salát 😀
nějakou podobnou dělávám je dobrá
Kdysi jsem ji dělala ze zbytku masa, nyní taky používám salám. Pomazanka je chutově výborná, dělám ji trochu ostřejší.
To musí být dobrota. Určitě se hodí i na jednohubky nebo na chlebíčky na oslavu
je zajímavá, takovou jsem ještě nejedla, budu muset vyzkoušet :-)))
Pomazánky dělám často,hlavně,když mám různé zbytky v kuchyni a nevím ,jak bych je zužitkovala,tak tvořím pomazánky různých chutí,protože vyhazovat zbytky nemůžu,tak jsou pomazánky
máme rádi celá rodina – vyzkouším