Pomazánka se salámem a majolkou
V kastrůlku lehce zahříváme ocet, olej, kečup, hořčici a cukr, až se nám vše spojí dohromady (nesmí se vařit). Do vychladlé směsi přidáme nastrouhaný nebo umletý salám, na kostičky nakrájené cibulky a ochutíme chilli kořením.
mám vyzkoušeno a skutečně dobrota…….
pochoutka, která se díky svým ingrediencím hodí i na oslavu konce roku – no vypadá to lákavě !
zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂
Opravdu výborný salátek také je luxusní a moc dobrý.
tak jsme to vyzkoušeli s menšími obměnami a bylo to dobré !
Dobrá pomazánka u nás jí říkáme Sloní žrádlo.
něco podobného jsem taky kdysi dělávala
tohle se mi dost líbí , stačí pečivo a večeře je hotová !
vypadá to zajímavě – předpokládám , že se to podává s pečivem
mls. Velmi dobrý receptík – vyzkouším