pomazanka-352x198.jpg

Pomazánka z pečeného lilku s česnekem

Lilky dáme na vymazaný plech a dáme do teplé trouby. Opečeme, až se slupka scvrkne, zhnědne a dužina změkne. Postříkáme studenou vodou a opatrně slupku stáhneme. Nahaté lilky rozetřeme lžící, smícháme s nastrouhaným česnekem, olejem, trochou citrónové šťávy a solí. Velmi chutná pomazánka.

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Zajímavý tip na přípravu z lilku.

    l
    lidka2

    Možná to je dobrá pomazánka, ale moc zdlouhavá na přípravu.

    j
    jankac

    Neviem, či by mi chutila,radšej by som si dala lilek plnený.

    b
    bobina1

    Pomazánka z pečeného lilku s česnekem by u nás asi ůspěch neměla.

    s
    stendy

    Znám lepší pomazánky.

    l
    ladouch

    Děkuji za recept už jsem o ní slyšela, určitě jí zkusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist