Pomazánka z pečeného lilku s česnekem

Suroviny

lilek
2 ks
česnek
2 stroužky
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Lilky dáme na vymazaný plech a dáme do teplé trouby. Opečeme, až se slupka scvrkne, zhnědne a dužina změkne. Postříkáme studenou vodou a opatrně slupku stáhneme. Nahaté lilky rozetřeme lžící, smícháme s nastrouhaným česnekem, olejem, trochou citrónové šťávy a solí. Velmi chutná pomazánka.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist