Pomazánka s vejci a salámem

Suroviny

tvaroh
250 g
pomazánkové máslo
150 g
tatarská omáčka
2 PL
plnotučná hořčice
1 PL
měkký salám
100 g
uvařené vejce na tvrdo
2 ks
paprika trikolora (červená, žlutá, zelená)
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
mletá sladká paprika
dle chuti

Postup přípravy:

Vaničku tvarohu překlopíme do mísy a smícháme s pomazánkovým máslem. K této hutné směsi přidáme tatarskou omáčku a hořčici. Vmícháme na kostičky nakrájený měkký salám, např. šunka nebo junior, papriku a přes kovovou mřížku protlačíme vejce. Dochutíme solí, pepřem a mletou sladkou paprikou. Servírujeme na křupavém chlebu a dozdobíme zbytkem barevné papriky.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.2.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist