Pomazánka „Co dům dal“

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Zbytky pečeného vepřové masa umeleme. Přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, nakrájená uvařená vejce a okurky, hořčici a kečup. Takto připravenou směs podle chuti osolíme a opepříme a vidličkou dobře promícháme. Pomazánku namažeme na čerstvé krajíčky chleba. Nakonec...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Pomazánka „co dům dal“ je jednoduchá a dobrá.

    k
    karkulkaa

    mnam milujem takéto pomazánky. určite je velmi chutná

    l
    ladouch

    Jedině, že bych ten zbytxek pečeně někam dob ře schovala u nás taky nezbyde, ale pomazánka bude dob rá.

    k
    krockovapavla

    No tak takové přesně takové typy pomazánek mám moc ráda, mňamka.

    l
    lucik21

    s tou pečení by u nás byl taky problém, často nic nezbyde 🙂

    x
    xxkouckaxx

    300 g zbytků vepřové pečeně – tak u nás bude problém , pečeně není nikdy dost 🙂 !

    Viky17

    Pomazánka „co dům dal“ – tyto pomazánky bývají velmi dobré a chutné, mám je v oblibě, zvláště na čerstvě upečený chlebík je to dobrůtka 🙂

    b
    Brubak

    to mě taky napadlo, schovat hned po upečení:-))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist