Pomazánka „Co dům dal“
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Zbytky pečeného vepřové masa umeleme. Přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, nakrájená uvařená vejce a okurky, hořčici a kečup. Takto připravenou směs podle chuti osolíme a opepříme a vidličkou dobře promícháme. Pomazánku namažeme na čerstvé krajíčky chleba. Nakonec...
Pomazánka „co dům dal“ je jednoduchá a dobrá.
mnam milujem takéto pomazánky. určite je velmi chutná
Jedině, že bych ten zbytxek pečeně někam dob ře schovala u nás taky nezbyde, ale pomazánka bude dob rá.
No tak takové přesně takové typy pomazánek mám moc ráda, mňamka.
s tou pečení by u nás byl taky problém, často nic nezbyde 🙂
300 g zbytků vepřové pečeně – tak u nás bude problém , pečeně není nikdy dost 🙂 !
Pomazánka „co dům dal“ – tyto pomazánky bývají velmi dobré a chutné, mám je v oblibě, zvláště na čerstvě upečený chlebík je to dobrůtka 🙂
to mě taky napadlo, schovat hned po upečení:-))