Pomazánka "Co dům dal"

Suroviny

zbytky vepřové pečeně
300 g
cibule
1 ks
vejce natvrdo
2 ks
okurka sterilovaná
2 ks
kečup
1 ČL
hořčice
1 ČL
pažitka
1 hrst
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Zbytky pečeného vepřové masa umeleme. Přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, nakrájená uvařená vejce a okurky, hořčici a kečup.
Takto připravenou směs podle chuti osolíme a opepříme a vidličkou dobře promícháme.

Pomazánku namažeme na čerstvé krajíčky chleba. Nakonec ozdobíme pokrájenou pažitkou.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2012 5:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist