polska-omacka-s-hovezim-jazykem-352x198.jpg

Polská omáčka s hovězím jazykem

Jazyk operte, naklepejte a vložte do studené osolené vody. Přihoďte koření, půlku cibule, zeleninu a kousek citronové kůry a maso uvařte doměkka. Měkký jazyk prudce zchlaďte studenou vodou, nechte okapat a oloupejte (od širší části ke špičce). Z vývaru vyjměte koření a kůru a zeleninu použijte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist