domaci-sekana-s-parmezanem-352x198.jpg

Polpettone – domácí sekaná s parmezánem

Zeleninu nakrájíme nadrobno. Na pánvi zahřejeme olej, zpěníme cibuli a ostatní nakrájenou zeleninu, ochutíme nakrájeným rozmarýnem, případně podlijeme dvěma lžícemi horké vody a necháme odpařit. Nakrájenou housku, nebo rohlík přelitou mlékem rozmačkáme a vyždímáme (vyždímané mléko odstraníme). Do mísy s houskou rozklepneme vajíčka,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist