jatrove-knedlicky.jpg

Polévkové knedlíčky s játry a česnekem

Na kousky nakrájená játra rozmixujeme s vejcem a máslem. Přidáme sůl, pepř, majoránku a prolisovaný česnek. Tvoříme kuličky, vložíme do polévky a chvíli povaříme. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

4 komentáře

    s
    stana1

    Polévkové knedlíčky s játry a česnekem – klasika

    l
    liddduska

    Miluju játrové knedlíčky! Párkrát jsem je už doma zkoušela uvařit, ale těm, která dělá naše babička se stejně nedá vyrovnat. Asi k tomu potřebuji desítk let zkušeností 😀

    s
    sumka55

    taky jsou u nás v oblibě

    l
    ladouch

    Dělám je úplně stejně, jsou moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist