Polévka zelňačka s uzeným masem

Uzené se nakrají na kostičky a orestuje na másle zpěněné cibuli, kolik uzeného tolik cibule. Pak se přidá voda nebo vývar, česnek a spolu s nakrájenými bramborami se vaří. Zelí se scedí a lehce se vyždíme a trochu pokrájí, dá se vařit spolu s novým...

Diskuze

8 komentářů

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.

    g
    glady

    Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.

    x
    xxkouckaxx

    žitno-pšeničný nebo tmavý chléb mám já osobně opravdu moc ráda – je takový mokrý

    x
    xxkouckaxx

    Bílá zelňačka je nejenom moc dobrá , ale i dost zdravá !

    k
    krockovapavla

    Docela obyčejná klasická zelňačka a dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    zelňačka je moc dobrá a zdravá a tahle vypadá skvěle

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist