Polévka zelňačka s uzeným masem

Uzené se nakrají na kostičky a orestuje na másle zpěněné cibuli, kolik uzeného tolik cibule. Pak se přidá voda nebo vývar, česnek a spolu s nakrájenými bramborami se vaří. Zelí se scedí a lehce se vyždíme a trochu pokrájí, dá se vařit spolu s novým...

Diskuze

8 komentářů

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.

    g
    glady

    Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.

    x
    xxkouckaxx

    žitno-pšeničný nebo tmavý chléb mám já osobně opravdu moc ráda – je takový mokrý

    x
    xxkouckaxx

    Bílá zelňačka je nejenom moc dobrá , ale i dost zdravá !

    k
    krockovapavla

    Docela obyčejná klasická zelňačka a dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    zelňačka je moc dobrá a zdravá a tahle vypadá skvěle

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist