hraskova-polevka.jpg

Polévka ze zmrazeného hrášku

3 lžíce hladké mouky opražíme nasucho, zalijeme litrem vody a rozmícháme, přidáme hrášek a vaříme cca 20 minut. V jogurtu rozmícháme vajíčko a pomalu za stálého míchání vlijeme do polévky, přidáme 1 rozetřený česnek, osolíme, přidáme trochu majoránky a dle chuti opepříme.

Diskuze

5 komentářů

    m
    martinnatr

    rychlá polévka, vyzkouším, dobrá večeře

    x
    xxkouckaxx

    ten jogurt je zajímavý – takovou jsem ještě nejedla !

    l
    lucik21

    Polévku ze zmrazeného hrášku moc nemusím, spíše z toho čerstvého

    v
    viki11

    Polévka ze zmrazeného hrášku má u nás také ohromný úspěch. Když není moc času, přijde vhod.

    b
    Bobina1

    Polévka ze zmrazeného hrášku je dobrá, ale dělám ji trochu jinak.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist