Polévka z králíka s kořenovou zeleninou

Připravíme si vývar z králíka, pepře a nového koření. Uvařený pajšl a koření vyjmeme. Na másle orestujeme nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme povařit do vývaru. Vývar posléze zahustíme šlehačkou s rozšlehanou hladkou moukou. Mezitím pajšl rozkrájíme na nudličky a znovu vše necháme společně povařit ve...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    sytá polévka z králičího vývaru a vnitřností – zkusím někde sehnat doma vykrmeného !

    k
    krockovapavla

    Králíka nejím, takže polévku taky moc ne.

    x
    xxkouckaxx

    neumím si představit co se tam vyvaří – králík je dost libový

    z
    zdenkar

    ještě jsem nikdy z králíka polévku nedělala,myslím,že musí být planá,možná bych přidala aspoň vepřové kosti

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist