Polévka z brambor s petrželkou

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou a ještě osmahneme. Zalijeme studenou vodou, rozšleháme, přidáme umleté vařené brambory, osolíme a chvíli povaříme. Nakonec do polévky vmícháme žloutek, rozmíchaný v malém množství studené vody a dochutíme usekanou zelenou petrželkou a polévkovým kořením.

Diskuze

10 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý a určitě dobrý recept. Vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    něco podobného doma také dělávám – všechny zbytky zužitkuji !

    k
    krockovapavla

    Tak tato polévka je skutečně moc dobrá a vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept se mi opravdu hodně líbí a je skvělý na upotřebení zbytků

    z
    Zuzana2403

    Konečně vím, co se zbylými vařenými bramborami.

    x
    xxkouckaxx

    dělávám podobně – je to dobrota a nemusí se vyhazovat zbytky

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist