jahodova_polevka-352x198.jpg

Polévka se smetanou

Cukr svaříme v cca ½ litru vody, přidáme omyté a rozmačkané jahody. Necháme přejít varem a rozmixujeme. Pak vlijeme převařenou smetanu a citronovou šťávu, opět přejdeme varem a necháme vychladnout. Do talíře s polévkou přidáme kopeček zmrzliny, pár piškotů a čerstvou mátu na ozdobu.

Diskuze

7 komentářů

    e
    Elisa19

    Tyhle sladké polévky mne příliš neoslovují,ale proč to jednou nezkusit.

    m
    martinnatr

    tohle musí být úžasná dobrůtka

    l
    lidka2

    V létě jsou studené polévky osvěžující, ale z jahod bych ji nedělala, protože je mám radši čerstvé nebo do zmrzliny 🙂

    p
    pavlinf

    skvělé letní osvěžení.je to lahůdka.

    b
    Bobina1

    Jahodová polévka? Spíše bych řekla dobrý desert.

    l
    lucik21

    jahodovou polévku jsem ještě neměla, ale vyzkouším

    g
    glady

    Zajímavá, určitě osvěžující záležitost. Jahody máme rádi, tak proč ne

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist