jahodova_polevka.jpg

Polévka se smetanou

Cukr svaříme v cca ½ litru vody, přidáme omyté a rozmačkané jahody. Necháme přejít varem a rozmixujeme. Pak vlijeme převařenou smetanu a citronovou šťávu, opět přejdeme varem a necháme vychladnout. Do talíře s polévkou přidáme kopeček zmrzliny, pár piškotů a čerstvou mátu na ozdobu.

Diskuze

7 komentářů

    e
    Elisa19

    Tyhle sladké polévky mne příliš neoslovují,ale proč to jednou nezkusit.

    m
    martinnatr

    tohle musí být úžasná dobrůtka

    l
    lidka2

    V létě jsou studené polévky osvěžující, ale z jahod bych ji nedělala, protože je mám radši čerstvé nebo do zmrzliny 🙂

    p
    pavlinf

    skvělé letní osvěžení.je to lahůdka.

    b
    Bobina1

    Jahodová polévka? Spíše bych řekla dobrý desert.

    l
    lucik21

    jahodovou polévku jsem ještě neměla, ale vyzkouším

    g
    glady

    Zajímavá, určitě osvěžující záležitost. Jahody máme rádi, tak proč ne

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist