Polévka s vepřovými játry s rýží a zeleninou
Játra nakrájíme na menší kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Zvlášť uvaříme propláchnutou rýži. Na sádle zpěníme cibulku s česnekem, potom vmícháme játra a orestujeme. Podlijeme vývarem, vložíme celou zeleninu a uvaříme doměkka. Měkká játra a zeleninu v polévce rozmixujeme...
Výborná věc 🙂 zahřeje a potěší
polévka s vepřovými játry nemusí být špatná
Polévka z vepřové játry s rýží a zeleninou – vypadá dobře jako přesnídávková polévka, která zahřeje a zasytí
tohle vypadá zajímavě , takovou polévku jsem ještě nejedla !
Syn játra moc nemusí, ale v téhle polévce se ztratí, tak ho zkusím ošidit.