Polévka s vepřovými játry s rýží a zeleninou

Játra nakrájíme na menší kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Zvlášť uvaříme propláchnutou rýži.  Na sádle zpěníme cibulku s česnekem, potom vmícháme játra a orestujeme. Podlijeme vývarem, vložíme celou zeleninu a uvaříme doměkka. Měkká játra a zeleninu v polévce rozmixujeme...

Diskuze

5 komentářů

    d
    Daimon

    Výborná věc 🙂 zahřeje a potěší

    h
    helenadon

    polévka s vepřovými játry nemusí být špatná

    Viky17

    Polévka z vepřové játry s rýží a zeleninou – vypadá dobře jako přesnídávková polévka, která zahřeje a zasytí

    x
    xxkouckaxx

    tohle vypadá zajímavě , takovou polévku jsem ještě nejedla !

    l
    ladouch

    Syn játra moc nemusí, ale v téhle polévce se ztratí, tak ho zkusím ošidit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist