polevka-z-uzeneho-jazyka-352x198.jpg

Polévka s uzeným jazykem a zeleninou

Hovězí jazyk vložíme do tlakového hrnce spolu se zeleninou a kořením, zalijeme vodou a vaříme 40 minut. Uvařený jazyk necháme částečně vystydnout, oloupeme ho a asi třetinu nakrájíme na tenké plátky. Zeleninu ve vývaru rozmačkáme vidličkou, přidáme nakrájený jazyk a malé mrkvičky. Polévku...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist