Polévka s rýží a cibulkou

Suroviny

mladé cibulky
150 g
hladká mouka
40 g
máslo
40 g
uvařená rýže
1 balíček
sůl
špetka
voda
1,5 l
petrželka
1 ks

Postup přípravy:

Očištěnou cibulku nakrájejte na kolečka a vařte asi půl hodiny. Pak do ní vmíchejte světlou jíšku z másla a mouky, nechte přejít varem a přidejte uvařenou rýži a nasekanou petrželku. Dochuťte solí.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.11.2015 8:03| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist