Polévka s cikorkou a smetanou

Omytou slepici a koření uvedeme v 1 a ¼ l vody do varu. Přidáme na hrubo nakrájenou polévkovou zeleninu a vaříme 90 minut. Slepici vyjmeme z vývaru, stáhneme kůži a vykostíme ji. Maso nakrájíme na nudličky. Vývar přecedíme, mouku rozmícháme v menším množství vody a přidáme k vývaru....

Diskuze

10 komentářů

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.

    g
    glady

    Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.

    g
    glady

    Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.

    x
    xxkouckaxx

    tak ta cikorka je tedy dost zajímavá – to vůbec neznám

    k
    krockovapavla

    Tohle je také moc moc moc dobré jídlo…

    r
    roupicek1

    myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí

    a
    aknela11

    bujon s cikorkou – skvělý receptík – vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá moc moc chutně – musím vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist