Polévka s cikorkou a smetanou
Omytou slepici a koření uvedeme v 1 a ¼ l vody do varu. Přidáme na hrubo nakrájenou polévkovou zeleninu a vaříme 90 minut. Slepici vyjmeme z vývaru, stáhneme kůži a vykostíme ji. Maso nakrájíme na nudličky. Vývar přecedíme, mouku rozmícháme v menším množství vody a přidáme k vývaru....
Zajímavý recept, zkusím ho a určitě to bude dobré.
Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.
Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.
tak ta cikorka je tedy dost zajímavá – to vůbec neznám
Tohle je také moc moc moc dobré jídlo…
myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí
bujon s cikorkou – skvělý receptík – vyzkouším
tak tohle vypadá moc moc chutně – musím vyzkoušet