Polévka pro línou hospodyni
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Do horké vody dáme na kostičky pokrájené brambory a zeleninu. Osolíme, okmínujeme. Vaříme, dokud není vše měkké. ‚ Do vroucí polévky nasypeme krupičku – důkladně rozmícháme, aby se neutvořily hrudky. Krátce povaříme, přidáme...
Nechápu ten název, ale skoro to připomíná sekyrkovou polívku 🙂
proč línou ? než se tohle všechno načistí , tak to dá celkem práci !
zajímavý recept, určitě vyzkouším
pro línou hospodyni – skvělý receptík – vyzkouším
Podobnou polévku také dělám, říkáme jí krupičková a je moc dobrá a že bych byla líná, to se mi nezdá, líná je ta která jí vysype z pytlíku.
Také moc nechápu, kdo vymyslel tak prapodivný název polévky, ale určitě ji vyzkouším, protože bude zaručeně skvěle chutnat 🙂
TAto polévka je velmi dobrá a chutná opravdu velmi zajímavě.
Nevím proč se tento recept jmenuje pro línou hospodyni.