Polévka z kyselého zelí s pohankou

Suroviny

BIO Rýžové chlebíčky s amarantem

dle potřeby

kyselé zelí

400 g

zeleninový vývar

1 l

menší brambora

4 ks

vepřové sádlo

1 PL

hnědá pohanka

2 PL

středně velká cibule

1 ks

česnek

2 stroužky

mletá paprika maďarského typu

1 ČL

sůl, mletý pepř

dle chuti

lístky čerstvé majoránky na ozdobu

dle chuti

Postup přípravy:

Hnědou pohanku uvaříme v zeleninovém vývaru. Brambory vaříme samostatně ve slupce, oloupeme, rozkrájíme na poloviny a opečeme na sádle dohněda. Po jejich vyjmutí na stejném sádle dohněda orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou paprikou a přidáme uvařenou pohanku spolu s vývarem. Polévku krátce povaříme, aby se chutě spojily.

Tip: podáváme s bramborami a nadrcenými BIO rýžovými chlebíčky a ozdobené lístky majoránky.

Zdroj: Racio

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.12.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist