Polévka z kyselého zelí s pohankou

Suroviny

BIO Rýžové chlebíčky s amarantem

dle potřeby

kyselé zelí

400 g

zeleninový vývar

1 l

menší brambora

4 ks

vepřové sádlo

1 PL

hnědá pohanka

2 PL

středně velká cibule

1 ks

česnek

2 stroužky

mletá paprika maďarského typu

1 ČL

sůl, mletý pepř

dle chuti

lístky čerstvé majoránky na ozdobu

dle chuti

Postup přípravy:

Hnědou pohanku uvaříme v zeleninovém vývaru. Brambory vaříme samostatně ve slupce, oloupeme, rozkrájíme na poloviny a opečeme na sádle dohněda. Po jejich vyjmutí na stejném sádle dohněda orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou paprikou a přidáme uvařenou pohanku spolu s vývarem. Polévku krátce povaříme, aby se chutě spojily.

Tip: podáváme s bramborami a nadrcenými BIO rýžovými chlebíčky a ozdobené lístky majoránky.

Zdroj: Racio

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.12.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist