Polévka z kyselého zelí s pohankou

Suroviny

BIO Rýžové chlebíčky s amarantem

dle potřeby

kyselé zelí

400 g

zeleninový vývar

1 l

menší brambora

4 ks

vepřové sádlo

1 PL

hnědá pohanka

2 PL

středně velká cibule

1 ks

česnek

2 stroužky

mletá paprika maďarského typu

1 ČL

sůl, mletý pepř

dle chuti

lístky čerstvé majoránky na ozdobu

dle chuti

Postup přípravy:

Hnědou pohanku uvaříme v zeleninovém vývaru. Brambory vaříme samostatně ve slupce, oloupeme, rozkrájíme na poloviny a opečeme na sádle dohněda. Po jejich vyjmutí na stejném sádle dohněda orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou paprikou a přidáme uvařenou pohanku spolu s vývarem. Polévku krátce povaříme, aby se chutě spojily.

Tip: podáváme s bramborami a nadrcenými BIO rýžovými chlebíčky a ozdobené lístky majoránky.

Zdroj: Racio

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.12.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist