Polévka Andalusie s rajčaty a smetanou

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme, přidáme kečup, sůl a celý pepř. Vše dobře povaříme, přecedíme a zjemníme smetanou. Přidáme uvařenou rýži a na másle udušená nakrájená oloupaná rajčata. Před podáváním můžeme ozdobit ušlehanou šlehačkou.

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    tak tuhle klasiku já můžu nahusto – je to velká dobrota

    h
    helenadon

    je velmi zajímavá směs ingradiencí

    a
    adka123

    tato polievocka vyzera velmi chutne,musim odlozit recept a uvarit mojej rodine

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist