Polévka Andalusie s rajčaty a smetanou

Suroviny

rajčata
5 ks
hovězí vývar
1 l
hladká mouka
50 g
máslo
50 g
smetana
1 dcl
kečup
30 g
vařená rýže
50 g
sůl, celý pepř

Postup přípravy:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme, přidáme kečup, sůl a celý pepř. Vše dobře povaříme, přecedíme a zjemníme smetanou. Přidáme uvařenou rýži a na másle udušená nakrájená oloupaná rajčata. Před podáváním můžeme ozdobit ušlehanou šlehačkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist