polesniky.jpg

Polešniky se zakysanou smetanou

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, vodu po chvíli slijeme. Brambory promícháme s moukou, špetkou soli, pepřem. Směs rozdělíme do omytých a osušených zelných listů. Plech vyložíme pečícím papírem, naplněné listy na něj položíme. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 °-175 °C asi 35 minut. Vyjmeme...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Tento netradiční recept jsem ještě nezkoušela, ale ani mě nezaujal.

    j
    Jana Čipková

    POLEŠNIKY SE ZAKYSANOU SMETANOU vypadajú božsky, ešte som ich nejedla.

    l
    ladouch

    To by mě chutnalo, vyzkouším.

    l
    lucik21

    Polešniky se zakysanou smetanou slyším a vidím poprvé

    l
    lidka2

    Tohle jídlo vůbec neznám, na těch listech a se zakysanou smetanou to může být dobré. Asi zkusím.

    b
    Bobina1

    Mohla bych tyto polešniky vyzkoušet.

    b
    Bobina1

    Polešniky se zakysanou smetanou – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist