Polešniky se zakysanou smetanou
Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, vodu po chvíli slijeme. Brambory promícháme s moukou, špetkou soli, pepřem. Směs rozdělíme do omytých a osušených zelných listů. Plech vyložíme pečícím papírem, naplněné listy na něj položíme. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 °-175 °C asi 35 minut. Vyjmeme...
Tento netradiční recept jsem ještě nezkoušela, ale ani mě nezaujal.
POLEŠNIKY SE ZAKYSANOU SMETANOU vypadajú božsky, ešte som ich nejedla.
To by mě chutnalo, vyzkouším.
Polešniky se zakysanou smetanou slyším a vidím poprvé
Tohle jídlo vůbec neznám, na těch listech a se zakysanou smetanou to může být dobré. Asi zkusím.
Mohla bych tyto polešniky vyzkoušet.
Polešniky se zakysanou smetanou – zajimavý recept.