polesniky-352x198.jpg

Polešniky

Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, vodu po chvíli slijeme. Brambory promícháme s moukou, špetkou soli, pepřem. Směs rozdělíme do omytých a osušených zelných listů. Plech vyložíme pečicím papírem, naplněné listy na něj položíme. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 °- 175 °C asi 35 minut....

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Polešniky – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist