Pohankové rizoto se zeleninou

Pohanku vsypeme do hustého cedníku a prolijeme horkou vodou. V kastrolu na tuku osmahneme dozlatova najemno nakrájenou cibuli. Přidáme na menší kousky nakrájené vepřové maso, osolíme, přidáme kmín, mletý pepř a okapanou propláchnutou pohanku. Podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme směs...

Diskuze

4 komentáře

    g
    glady

    ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.

    x
    xxkouckaxx

    Pohanka chrání cévní systém, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů – ta je dost prospěšná

    a
    aknela11

    rizoto – no to je skvělý recept – hned zítra vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Nemám moc ráda pohanku, tohle mi vůbec nechutná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist