pohanka.jpg

Pohanka s brokolicí, mrkví a slaninou

Pohanku podusíme v osolené vodě cca 7 minut, pak odstavíme a necháme „dojít“. Brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na kostičky a společně uvaříme v osolené vodě cca 3 minuty. Slaninu nakrájenou na kostičky zlehka opečeme na sádle, přidáme k ní česnek nakrájený na...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Já bych bohužel s tímhle receptem doma neuspěla a ani pohanku moc nemusím.

    l
    ladouch

    Také jsme pohance nějak nepřišli na chuť.

    j
    jankac

    Pohanka s brokolicí a mrkví je chutný a zdravý obed, len by som tam nedávala slaninu a sádlo, ale radšej kokosový tuk.

    l
    lucik21

    Pohanku můžu na jakýkoli způsob

    b
    Bobina1

    Pohanka s brokolicí a mrkví – to bych si moc nepochutnala.

    s
    stana1

    Pohanka s brokolicí a mrkví – děkuji nechci.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist